Opis forum
Tu wybieramy 8 chipów . Jeżeli ktoś wybierze więcej chipów ma bana(chipy mogą się powtarzać) Wybierajcie rozsądnie bo po każdym użyciu tracicie chip. Wybieracie ze wszystkich chipów, i piszecie które wybraliście.
wybieram:
synchro chip, lodowy wirus, wulkan, bambusowy miecz, cyber miecz, szeroki miecz, długi miecz, bariera.
A jak ma się te 8 chipów wybranych, to potem można kupić za złoto więcej?
tak
Chipy:Wodna Wieżax2,Elektryczne Wirusyx2,Wodne Wirusyx1,synchro chipx1,lodowe wirusyx2,barierax3,ognisty mieczx2,bambusowy mieczx2,elektro mieczx2,miecz palladynax1,Wodny mieczx2,tytanowe ostrzex1,mini boomer 3 x1,miotacz2x2,szybki miotaczx2,góra lodowax2,multi mieczx1
Zdolności:Styl Aqua
double soul:all
złoto:19.000
siła:930
szybkość:900
zręczność:900
zwierzak:gepard
imie zwierzaka:megas
dzięki
spoko
Chipy:Wodna Wieżax2,Elektryczne Wirusyx2,Wodne Wirusyx1,synchro chipx1,lodowe wirusyx2,barierax3,ognisty mieczx2,bambusowy mieczx2,elektro mieczx2,miecz palladynax1,Wodny mieczx2,tytanowe ostrzex1,mini boomer 3 x1,miotacz2x2,szybki miotaczx2,góra lodowax2,multi mieczx1
Zdolności:Styl Aqua
double soul:all
złoto:19.000
siła:930
szybkość:900
zręczność:900
zwierzak:gepard
imie zwierzaka:megas
Ja poproroszę
1. Bariera
2.Ognista wieża
3.Ogniste ostrze
4. Bambusowy miecz
5. wodny Wirus
6.Szybki miotacz
7. Drewniana wieża
8. Elektro Miecz
ja chce cyber miecz, długi miecz,bariera,teleport, bambusowy miecz, wodny miecz , elektryczny miecz, rozrzutnik
Mały Wojownik
Ja poproszę tak:1x cyber miecz 1x długi miecz 2x elektro miecz 2x miecz bohatera 1x wodna wieża 1x Neon
cyber miecz,szeroki miecz,długi miecz,teleport,miecz cienia,czarna dziura,wielo strzał(zobaczycie w wymyślanie chipów chip mojej roboty kosztuje 30 000,synchro chip
Ostatnio edytowany przez matinator (2009-05-29 18:19:05)
wybieram: bariera x3, mini boomer 3 x2, działo x3
Ostatnio edytowany przez Jurrak (2009-06-14 12:34:49)